Boerderij Can Companys, Casa Rural, gelegen in Spanje. 4 kamers, 2 badkamers en maximaal voor 10 personen beschikbaar. Dit is het verblijf van Mike uit B&B vol liefde seizoen 4. 

Een schitterend vakantieadres in een prachtige omgeving. Zoveel rust en toch slechts 10 km van de kust van de Costa Brava vandaan. Met de wereldstad Barcelona en prachtige stad Gerona dichtbij. Leuke plaatsjes zoals Maçanet de la Selva en Vidreres, met zeer goede restaurants, leuke winkeltjes en plaatselijke markten.

Op de website van Can Companys staat het volgende geschreven:

"Hallo, mijn naam is Michael en ben sinds 2018 eigenaar van deze mooie boerderij uit 1781. Gelegen in de landelijke omgeving van Maçanet de la Selva, in (Girona), aangekocht door mijn ouders in 1999 en geleidelijk verbouwd. Tegenwoordig woon ik met mijn hond Kaos hier en we genieten van alles wat dit landelijke paradijs te bieden heeft en we blijven aan de boerderij werken om het in goede staat te houden. Ook, moeten onze vier paarden en pony gevoerd worden en zal onze verzorger “Paco” ze dagelijks bezoeken, hoewel dit geen ongemak zal veroorzaken tijdens uw verblijf. Veel plezier als gezin met uw partner of een groep vrienden in contact met de natuur en verschillende buitenactiviteiten, u zult geen betere locatie vinden om van uw vakantie, rust en vrede te genieten, maar ook dicht bij gezellige dorpjes, stranden en mooie steden."

Heet Mike dus 'in het echt' Michael? 

Casa Rural, Can Companys Mike B&B vol liefde kandidaat 2024

Can Companys is een prachtige boerderij in Maçanet de la selva (Girona). Het heeft een oppervlakte van 40.000 m2 omgeven door akkers en bossen. Het is 15 minuten rijden naar Girona, 12 minuten naar Lloret de Mar en 45 minuten naar Barcelona. 

Can Companys is verdeeld over twee verdiepingen om jullie het best mogelijke comfort en functionaliteit te bieden en heeft directe en onbeperkte toegang tot internet.

Casa Rural, Can Companys Mike B&B vol liefde kandidaat 2024

De begane grond heeft 1 slaapkamer, 1 toilet en wasruimte, 1 complete badkamer, keuken en eetkamer/woonkamer. De tweede verdieping biedt plaats aan 8 personen met 3 slaapkamers en een hal.

  • Een ruime woon/eetkamer met 65-inch smart-tv.
  • Grote en volledig uitgeruste keuken.
  • Een wasruimte met wasmachine, droger, toilet. 
  • Kinderbedje en kinderstoel.
  • WiFi. 
Casa Rural, Can Companys Mike B&B vol liefde kandidaat 2024

 

Casa Rural, Can Companys Mike B&B vol liefde kandidaat 2024
Casa Rural, Can Companys Mike B&B vol liefde kandidaat 2024
Casa Rural, Can Companys Mike B&B vol liefde kandidaat 2024
Casa Rural, Can Companys Mike B&B vol liefde kandidaat 2024

Per week zijn de prijzen vanaf €1.995,- euro.
Per nacht (o.b.v. 1 week) betaal je €285,- euro. 

Je kunt met 10 personen in deze boerderij overnachten. Dit is dus €28,50 p.p.p.n. Dit is toch een leuke prijs? Als je met minder mensen komt is het dus wat duurder. In principe huur je deze privé villa in zijn totaliteit. 

Alles is mogelijk in de buurt van can companys voor de sportieve gasten. Ze kunnen helpen met het vinden van alle sport mogelijkheden zoals Crossfit, Golf, Paintball, etc... En in Blanes is een Watersport Center met alle watersport mogelijkheden: wakeboard, waterski en jetski verhuur.

Benieuwd naar de andere vakantieadressen? Check it here!

Meer info: 
+34686435291
info@cancompanys.com
Can Companys, N:91, 17412 Maçanet de la Selva, Girona, Spanje

Terug naar blog

1 reactie

Goedenavond,
Ik zou heel graag wat informatie willen weten over een B&B verblijf bijvoorbeeld in de periode in de maand mei.
Voor een week in jou B&B voor 2 volwassenen en een kind

Met vriendelijke groet,
Wendy Vels

Wendy

Reactie plaatsen