Komende zomer is het weer zo ver, dan gaat het vierde seizoen van B&B vol liefde van start. Zal het net zo sick, stoked en spieruweel worden? Zie jij een van de deelnemers wel zitten? Aarzel dan niet en geef je op.

B&B vol liefde 2023 was weer een groot succes. Het programma scoorde keer op keer hoge kijkcijfers. Debbie & Paul en Dani & Joy zijn nog steeds dolgelukkig. Paul reist naar Spanje om bij zijn meisje te zijn en Dani en Joy reizen samen door Europa met hun zelf verbouwde camper. Ook Bram heeft de liefde gevonden bij Esra. Zij ging eerder op bezoek bij Joy in Spanje. 

Arno - Frankrijk
Arno is nog volop aan het klussen aan zijn Franse avontuur. Eén gastenkamer is al klaar voor de verhuur, maar de opgetogen Arno bouwt er nog drie gites bij. Het liefst doet hij alles zelf, want klussen is tevens zijn grote hobby. Daarnaast is de goedlachse Arno een buitenmens en wandelt hij graag met zijn twee honden Louise en Lucas. Hij is een bezige bij, die moeilijk stil kan zitten. Hij heeft altijd wel weer nieuwe plannen en ideeën.

Na een leven met kantoorbanen en misgelopen relaties wilde Arno meer plezier uit de dagen halen en ging hij zijn Franse droom achterna. Hij kocht een oud boerderijtje in Payzac, een klein dorpje in de Franse Dordogne. Inmiddels heeft hij daar eigen kippen, een boomgaard en een moestuin.

Arno heeft in een korte tijd een gezellig sociaal leven opgebouwd op zijn nieuwe woonplek, maar mist nog steeds een leuke man in zijn leven. Hij is op zoek naar een gezellige, ondernemende en stoere man, die fit en gezond is en samen met hem het avontuur in Frankrijk aandurft.  
Kandidaat Arno B&B vol liefde 2024 op zoek naar de liefde
Beeld ©RTL

Terug naar blog

1 reactie

Beste Arno, wel foto maar krijg je video niet te pakken. Zou je het willen mailen.
Liefs GX

Gerard Handgraaf

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.