Komende zomer is het weer zo ver, dan gaat het vierde seizoen van B&B vol liefde van start. Zal het net zo sick, stoked en spieruweel worden? Zie jij een van de deelnemers wel zitten? Aarzel dan niet en geef je op.

B&B vol liefde 2023 was weer een groot succes. Het programma scoorde keer op keer hoge kijkcijfers. Debbie & Paul en Dani & Joy zijn nog steeds dolgelukkig. Paul reist naar Spanje om bij zijn meisje te zijn en Dani en Joy reizen samen door Europa met hun zelf verbouwde camper. Ook Bram heeft de liefde gevonden bij Esra. Zij ging eerder op bezoek bij Joy in Spanje. 

Mike - Masia Can Companys - Spanje
En daar is Mike, 35 jaar jong en lijkt op papier wel de perfecte schoonzoon. Hij is verzorgd, knap, sportief, zelfverzekerd, romantisch en een familieman. Mike heeft eerdere relaties gehad met Spaanse dames en heeft verschillende datingapps uitgeprobeerd. Maar helaas, daar vond hij niet de liefde van zijn leven. 
Mike denkt dat een Nederlandse dame goed bij hem past vanwege de humor, gezelligheid en hoe open en zelfstandig Nederlandse meiden zijn. Mike's voorkeur? Een sociale, sportieve, ondernemende vrouw die van dieren houdt en niet vies is van de handen uit de mouwen steken. 

Vijf jaar geleden heeft Mike de boerderij van zijn ouders overgenomen om deze te verhuren als B&B. Hij woont zelf in een gezellige loft van de boerderij. Samen met zijn vader en neef runt Mike daarnaast ook nog een watersportbedrijf op het strand van Blanes. Mike heeft een heel sterke band met zijn ouders en is heel erg gek op zijn hond Kaos. Mike neemt Kaos overal mee naar toe. 

Kandidaat Mike B&B vol liefde 2024
Kandidaat Mike B&B vol liefde 2024
Beeld © RTL
Benieuwd naar Masia Can Companys? Klik dan hier.
Adres: Can Companys, N:91, 17412 Macanet de la Selva, Girona, Spanje.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.