We ontvingen van jullie veel vragen over hoe het nu eigenlijk met de (oud) deelnemers gaat. Laten we eens bijkletsen. Dit keer spreken we Babette, zij ging op bezoek bij Joy in Malaga, Spanje (seizoen 3). 

Hoe is het nu eigenlijk met Babette? Lees hieronder haar verhaal.

Babette deed mee aan het derde seizoen B&B vol liefde. Zij ging op bezoek bij Joy in Malaga, Spanje. Joy heeft een B&B in Spanje, ook wel: Mount Joy genoemd. Deze staat overigens te koop.

Met Babette gaat het goed! “Ik floreer in het uitdragen van mijn passies, woon in een fijne moderne community en versterk de relatie met mezelf iedere dag.”
Op dit moment is Babette druk bezig met het schrijven van haar poëziebundel en sound healing. Ze vindt het belangrijk om een leven te creëren met haar grootste passies. “Ik ben op dit moment druk met het geloven, vertrouwen en investeren in mezelf.”

Wat Babette zoekt in een partner? Voor haar is diepgang, intimiteit en speelsheid een prioriteit. Zolang dit met elkaar afgewisseld wordt, is zij gelukkig. Wat Babette in de afgelopen periode veel geleerd heeft, is dat zij dichtbij zichzelf kan blijven in de meest oncomfortabele situaties. En dat zij steeds meer staat voor wie zij is.

"Tijdens de opnames van B&B vol liefde vond ik het leuk om verrast te worden door Joy die me naar een vrouwencirkel bracht."

Voor haar was het moeilijkste moment “dat moment van confrontatie op het strand.” Babette spreekt af en toe nog een aantal B&B-deelnemers via Social Media. 

Babette B&B vol liefde seizoen 3 Joy Spanje Mount Joy

©Beeld Babette

Ook Carolien deed mee aan B&B vol liefde seizoen 3. Zij ging op bezoek bij Bram in Zweden. Lees hier haar persoonlijke verhaal. 

Laat hieronder weten wat je van Babette's verhaal vond.

Terug naar blog

Reactie plaatsen