HOE IS HET NU MET?

In deze serie bespreken we hoe het met (oud) kandidaten gaat! We ontvingen van jullie veel vragen over hoe het nu eigenlijk met hen gaat. Laten we eens bijkletsen. Dit keer spreken we Bram, Bram deed mee aan het derde seizoen van B&B vol liefde. Zijn B&B (boerderij) bevindt zich in Zweden. 

Met Bram gaat het goed! Lees hieronder zijn persoonlijke verhaal. 

"Met mij gaat het goed, de winter komt eraan, dus wij zijn de laatste zaken aan het organiseren om de boerderij winterklaar te maken."

"Met de diertjes gaat het ook allemaal goed. Het is één grote vrolijke bende. De hondjes gaan super goed met elkaar en de eendjes en schapen doen het ook goed. Ik wil in de toekomst eventueel nog wat pauwen en konijnen op de boerderij laten rondlopen."

Bram had een aantal dames in Zweden op bezoek. Suus, Jasmin, Madelon, Anna, Carolien en Yamie-Lee. Bij geen van hen vond hij de liefde. Esra ging eerder naar Joy in Spanje, in de hoop dat zij daar liefde ging vinden. Helaas was er geen match met Joy en besloot Esra om naar huis te gaan. Een aantal maanden later leerde Bram en Esra elkaar kennen. 

"Tussen mij en Esra gaat het heel goed. Esra is even twee weken in Nederland geweest, maar is nu weer bij mij in Zweden. Toekomstplannen hebben we nog niet, wij genieten van het nu en van elkaar. Samen genieten we van de rust op de boerderij. Wat wij leuk vinden om te doen? Nou... een heleboel! We werken samen, koken samen, knutselen of we kijken een filmpje."

"De opnames van B&B vol liefde waren één grote chaos (op een positieve manier), maar Bram vond dat super leuk om te ervaren. De emotionele rollarcoaster die het met zich meebracht vond hij af en toe wel heftig."

En wist je dat Bram deze winter zijn huis gaat verbouwen en Esra hier de styling van gaat doen? Super leuk om te horen.

Dankjewel voor het delen van jouw persoonlijke verhaal Bram. We wensen jou veel plezier met de voorbereidingen en wensen je veel liefdesgeluk! 

Update 21-11-2023

©Beeld Bram 

Laat onder deze pagina weten wat je van Bram's verhaal vond. 

Check hier de persoonlijke verhalen van de andere B&B deelnemers.

Terug naar blog

Reactie plaatsen