We ontvingen van jullie veel vragen over hoe het nu eigenlijk met de (oud) deelnemers gaat. Laten we eens bijkletsen. Dit keer spreken we Carolien, zij ging op bezoek bij Bram in Zweden (seizoen 3).

Hoe is het nu eigenlijk met Carolien? Lees hieronder haar verhaal.

Met Carolien gaat het goed! Op dit moment houdt zij zich bezig met het vooruitzicht dat ze binnenkort een aantal maanden naar het buitenland gaat. Ze gaat eerst drie maanden vrijwilligerswerk doen in Fins Lapland en daarna nog een aantal maanden reizen. Ze heeft een halfjaar onbetaald verlof en ze kijkt heel erg uit naar dit nieuwe avontuur.

In haar vrije tijd vindt ze het leuk om te koken, boswandelingen te maken, wild te plukken (in de zomer) en te chillen in haar Tiny House. Met haar vriendinnen drinkt ze graag koffie en thee en doet ze af en toe een drankje. Ook gaat ze wel eens uiteten om bij te kletsen met haar vriendinnen. Wat is Carolien’s lekkerste kookrecept? Iets met wildgeplukte bloemen of bessen! Bijvoorbeeld vlierbloesemlimonade of wilde bramen jam. Op haar Instagram deelt ze soms wildpluk recepten.

Carolien woont in een Tiny House en dat bevalt super goed. Vorige week woonde ze daar precies 5 jaar! Haar Tiny House staat in Brabant. Ze vindt het super fijn om in een Tiny House te wonen, ze heeft een grote tuin en ze is lekker veel buiten. Het is een knusse, fijne ruimte waar ze zich écht thuis voelt. Het hout stoken in de houtkachel, super cozy! Carolien woont offgrid en dat geeft een fijne uitdaging waarbij je zuinig aan moet doen met water en stroom. Het leven met weinig spullen vindt zich ook heerlijk overzichtelijk!

Carolien zit dit jaar met de feestdagen in Lapland, ze is niet perse groot fan van de feestdagen, maar met vrienden en familie vindt ze het wel altijd gezellig. Aangezien ze dit jaar met de feestdagen in Lapland zit wordt dat wel heel bijzonder!

Ze heeft hele goede herinneringen aan haar B&B avontuur. Het was heel gezellig met de meiden en met Bram. “We hebben tijdens de opnames veel lol gehad en ook met de crew had ik een goede klik. Er werd door de crew goed voor ons gezorgd en je kon altijd aangeven als je iets niet fijn vond. Ik vond het wel heel spannend om voor de camera te staan en had de eerste dagen bijna niet gegeten en geslapen van de spanning. Gelukkig werd dat na een paar dagen wat minder en zie je in de serie ook dat ik meer op mijn gemak ben. Tijdens en na de uitzendingen heb ik zowel online als op straat alleen maar leuke en gezellige reacties gehad, echt super fijn.”

Carolien heeft ook nog contact met andere B&B-deelnemers. Laatst had ze nog een hapje gegeten met Yamie-Lee en Madelon. Met Anna belt ze nog regelmatig. Ook is Simone (seizoen 2, Richard, Portugal) bij haar op de koffie geweest en heeft ze een dagje gewildplukt met Corina (seizoen 3, Walter, Frankrijk).

Dankjewel lieve Carolien dat je je verhaal met ons wilde delen. Wij wensen je heel veel plezier in Lapland. 

Benieuwd hoe het met andere kandidaten gaat? Lees hier hun verhaal. 

Carolien tiny house B&B vol liefde

©Beeld Carolien

Terug naar blog

2 reacties

Wat fijn dat het goed gaat met Carolien en ik wens haar een heel fijne tijd in Lapland en hoop dat het haar wat moois zal brengen,zij heeft een plekje in mijn hart.

Gerda Vonk

Wat een leuk artikel van Carolien, ik wens haar veel plezier in Lapland

Nick

Reactie plaatsen