HOE IS HET NU MET?

In deze serie bespreken we hoe het met (oud) kandidaten gaat! We ontvingen van jullie veel vragen over hoe het nu eigenlijk met hen gaat. Laten we eens bijkletsen. Dit keer spreken we Claudia, zij ging op bezoek bij Walter in Frankrijk. Walter deed mee aan het derde seizoen van B&B vol liefde.

Met Claudia gaat het heel goed! Ze is met veel moois bezig. 

"Ik ben met mijn missie bezig, onderwijs veranderingen, gelukslessen, het uitwerken van retraites voor jongvolwassenen in 2024, verbinding zoeken en nog veel meer moois....."

"Met mijn liefde William gaat het ook heel goed, van 3 maanden verliefd te zijn, gaan we nu naar een diepere laag, van houden van, elkaar écht leren kennen, elkaar respecteren en elkaar zien. We doen samen leuke dingen in het weekend."

"We gaan lekker naar de sauna of een stuk wandelen. Laatst zijn we naar Amsterdam geweest, rondstruinen door deze prachtige stad. Ik leer steeds meer de familie en vrienden van William kennen en dat voelt heel goed."

"Wat ik afgelopen jaar veel geleerd heb is meer nee zeggen, ook dat is goed. Ik heb geleerd om te doen waar ik happy van word, geen please-gedrag meer. Ik vind het belangrijk om geven en ontvangen in balans te brengen.'

"Ik vond B&B vol liefde een geweldige ervaring, tijdens de opnames hebben we veel plezier gehad met het hele team, de lol buiten de camera om, de pauw, lekker dansen en plezier maken.... Ik spreek Walter, Anne, Ingrid en Babette nog, zó leuk!"

Dankjewel lieve Claudia dat je jouw verhaal met ons wilde delen. We wensen je alle geluk toe. 

Update 20-11-2023

Claudia van B&B vol liefde straalt! Lees hier haar persoonlijke verhaal!

©Beeld Claudia Hermsen

Laat onder deze pagina weten wat je van Claudia's verhaal vond. 

Benieuwd hoe het met de andere B&B-deelnemers gaat? Neem dan hier een kijkje!

Terug naar blog

Reactie plaatsen