In deze serie bespreken we hoe het met (oud) kandidaten gaat! We ontvingen van jullie veel vragen over hoe het nu eigenlijk met hen gaat. Laten we eens bijkletsen. Dit keer spreken we Fenna, zij ging op bezoek bij Martijn in Portugal. Martijn deed mee aan het tweede seizoen van B&B vol liefde. Zijn B&B ligt in Portugal en vind je onder Lissabon, de B&B heet ook wel: Casa Deixa-O-Resto Guesthouse.

Lees hieronder het persoonlijke verhaal van Fenna.

“Met mij en Martijn gaat alles goed. We zijn nog steeds heel verliefd en happy met elkaar. We hebben nog geen specifieke toekomstplannen, we leven een beetje van dag tot dag en zien wel hoe het allemaal gaat lopen.” Fenna woont op dit moment in de Algarve en werkt een halve week op school en de rest van de week thuis. Daardoor is ze vaak bij Martijn of Martijn bij Fenna. “We zien elkaar dus bijna iedere week.”

“Als we samen zijn dan genieten we van stranddagjes (ja... ook nog in november, het is hier in Portugal nog lekker weer) en houden we van spelletjes spelen. We zijn een tijdje geleden ook samen op vakantie naar Tenerife geweest, dat was onze eerste vakantie samen!”

Wat Fenna het meeste van de afgelopen periode heeft geleerd, is dat zij en Martijn echt voor elkaar zijn gemaakt. “We vullen elkaar echt aan, zelfs als we allebei weinig slapen, dan blijven we met elkaar lachen.”

Fenna kijkt heel positief terug op haar B&B avontuur. Ze vond het altijd gezellig met de crew en ze vond het ook grappig om te lezen dat iedereen beweerde te weten hoe het verder met haar en Martijn zou gaan. Ze vond de negativiteit richting Martijn en zijn ouders en de conclusies die mensen trokken soms wat lastig, maar gelukkig hebben Martijn en Fenna elkaar daardoor heen getrokken.

Fenna en Martijn hebben ook nog contact met andere B&B-deelnemers. Op dit moment is Suus aan het werk bij Debbie in Spanje, maar ook is Suus een keertje richting Portugal gegaan om Fenna/Martijn op te zoeken. Ze hebben een gezellige tijd gehad samen. Verder hebben ze laatst een drankje gedaan met Richard en zijn ook Ingrid en Simone een keertje komen kijken in de B&B in Portugal. Joy en Dani hebben ook nog plannen om een keertje met hun verbouwde camper #vanlife naar Portugal te komen! Met de camper van Malaga naar Lissabon is ongeveer 6 kleine uurtjes rijden.

Ondanks dat de deelnemers onderling elkaar eigenlijk niet ‘echt’ goed kennen, schept het meedoen aan het programma B&B vol liefde toch een bijzondere band!

Fenna, dankjewel dat je jouw persoonlijke verhaal met ons wilde delen. We wensen je al het geluk toe!

Update: 23-11-2023

Fenna en Martijn

©Beeld Fenna Coppelmans

Benieuwd hoe het met de andere B&B-deelnemers gaat? Neem een kijkje op deze pagina

Laat onder deze pagina weten wat je van Fenna's verhaal vond. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen