HOE IS HET NU MET?

In deze serie bespreken we hoe het met (oud) kandidaten gaat! We ontvingen van jullie veel vragen over hoe het nu eigenlijk met hen gaat. Laten we eens bijkletsen. Dit keer spreken we Petra, zij ging op bezoek bij Hans in Frankrijk. Hans deed mee aan het tweede seizoen van B&B vol liefde.

Met Petra gaat het goed! Lees hieronder haar persoonlijke verhaal. 

"Ik ben op dit moment gelukkig. Ik werk in een leuk hotel in Nederland, daarbij ben ik druk als ZZP'er kattengedrag deskundige en heb ik net een lezing gegeven in Jaarbeurs Utrecht voor het evenement About Cats and Dogs."

"Ik heb nu een hondje en wandel graag met hem in mijn vrije tijd. Tijd met mijn vriendinnen vind ik heel belangrijk, lekker eten en drinken en samen naar de kerstmarkt." 

"De zoektocht naar de liefde is gestaakt, dat komt vast nog wel een keer! Ik heb nog wel contact met Hans, we kunnen nu weer gelukkig vrienden zijn. Ik heb wat trips naar vrienden in Engeland en Italië op de planning volgend jaar, super veel zin in!"

"B&B vol liefde vond ik geweldig om te ervaren. Het draaien vond ik super leuk en ik kijk er nog steeds met een positief gevoel op terug. Ik word nog dagelijks herkent, zo grappig! Ik ben een boek aan het schrijven over mijn emigratie en over B&B vol liefde. Daar ben ik super trots op."

Dankjewel lieve Petra dat je jouw persoonlijke verhaal met ons wilde delen. We wensen je al het geluk toe!

Update 18-11-2023

©Beeld Petra

Benieuwd of Fenna en Martijn nog happy together zijn? Neem dan hier een kijkje!

Laat onder deze pagina weten wat je van Petra's verhaal vond. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen