We ontvingen van jullie veel vragen over hoe het nu eigenlijk met de (oud) deelnemers gaat. Laten we eens bijkletsen. Dit keer spraken we Walter, Walter deed mee aan het derde seizoen van B&B vol liefde.

Benieuwd hoe het met Walter gaat? Lees hieronder zijn persoonlijke verhaal.

Met Walter gaat het super goed. Hij is blij dat de rust (de reden waarom hij in Frankrijk is gaan wonen) is wedergekeerd. Hij voelt zich heerlijk in de natuur. Er gebeuren mooie dingen sinds zijn deelname. Helaas zijn er veel mensen die kampen met burn-out klachten, zij komen naar zijn B&B en leven weer helemaal op. De rust en natuur werkt voor hen écht positief.

Walter is bezig met het organiseren van retreats. Niet alleen tantra (zoals in de uitzendingen van B&B vol liefde), maar we hebben ook de focus op meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, met je kids de natuur in, anders relateren, tantra voor beginners etc.

“Veel mensen denken dat we alleen maar retreats geven, we geven ongeveer 5 weken per jaar retreats. De rest van het jaar kun je genieten van 90.000 meter aan rust en natuur. Onze plek is ook geschikt voor kampeerders en individuele rustzoekers.”

Walter vond zijn tijd met Anne en Claudia erg leuk. “Ik heb met hen heel veel plezier gehad. Ik heb onderschat hoeveel energie het kost om vier weken lang 10 tot 12 uur per dag een camera op je neus te hebben.” Walter spreekt Anne, Claudia en Corina nog geregeld. Hij is met hen goed bevriend geraakt.

Walter is in zijn vrije tijd graag bezig op zijn terrein. Op dit moment wordt er veel hout voor de kachels gekapt. Hij wandelt graag in de prachtige omgeving en hij heeft mooie gesprekken met de gasten. Hij gaat regelmatig met vrienden erop uit. In januari 2024 gaat Walter naar Thailand, zijn zoon loopt stage en Walter gaat hem opzoeken. Ook brengt hij een bezoekje aan Martijn. Martijn deed ook mee aan B&B vol liefde seizoen 3 en kun je kennen van zijn Guesthouse/restaurant Say Cheese in Thailand. 

Het heeft Walter verrast dat hij veel mensen geïnspireerd heeft. Mensen die dankbaar waren voor bepaalde dingen, mensen die meer dansen, het leven lichter nemen, anders met hun kids omgaan en verbeterde relaties. Wat hem opvalt is dat hij veel berichten van jonge mensen ontvangt. “Misschien willen zij wel uit de sleur stappen, ze denken anders over het leven dan veel ouderen.”

Tip van Walter: op tv is het niet altijd wat het lijkt! Laat je niet gek maken en sta sterk in je schoenen! Jij weet zelf wie je bent!

Walter B&B vol liefde seizoen 3

©Beeld RTL

Benieuwd hoe het met andere (oud) deelnemers gaat? Lees hier hun verhaal.

Terug naar blog

1 reactie

Waarom horen we niks meer over walter zijn liefde, die hij al scheen te hebben?

Lily Vossen

Reactie plaatsen