B&B Sara Sueño, opgericht door Sara. Na haar afstuderen in Woordkunst-Drama in 2004, met als eindproject Opera Carmen van Bizet, raakte Sara geïntrigeerd door de Spaanse cultuur. Jaarlijks bezocht ze Andalusië en bouwde ze een band op met de regio, ook volgde ze lessen in Málaga Enforex (Spaanse school). Na jarenlang dromen, geïnspireerd door het programma "Vier in bed", opende ze in 2023 eindelijk haar eigen B&B, Sara Sueño, wat 'droom' betekent in het Spaans.

Sara's B&B, gelegen op slechts 30 minuten van Málaga in de prachtige Axarquia regio, biedt gasten de perfecte uitvalsbasis om de natuur en cultuur van Andalusië te verkennen. Met themakamers zoals Sevilla, Cordoba en Marrakesh, elk met een unieke sfeer, en een moderne casita genaamd Studio Ibiza, biedt Sara haar gasten een huiselijke, gezellige ervaring. De kamers zijn zorgvuldig ingericht, elk met zijn eigen kleuraccent en persoonlijkheid.

De prijzen:

Cordoba: 100 euro/nacht incl ontbijt
2 persoonskamer ingericht in Moorse stijl voorzien van alle comfort (boxspring, inloopdouche, airco, terras).

Sevillakamer: 100 euro/nacht incl ontbijt 
Charmante 2 persoonskamer voorzien van alle comfort.

Marrakesh suite: 110 euro/nacht incl ontbijt 
Zeer ruime 2 persoonskamer met luxebadkamer.

Casita: 125 euro/nacht incl ontbijt voor 2 pers, 145 euro/nacht incl ontbijt voor 3 pers
Een ruime studio met privé terras en kitchenette, frigo ideaal voor 2 tot 3 personen. Deze studio ligt vlakbij het zwembad en apart van het hoofdgebouw.

Naast comfortabele kamers biedt B&B Sara Sueño ook een uitgebreid ontbijt, geïnspireerd door Sara's passie voor bakken en haar jarenlange ervaring in de regio. Met dagverse ingrediënten en een gezonde touch, wordt elke ochtend een feest voor de gasten.

Om het verblijf van haar gasten nog memorabeler te maken, werkt Sara samen met lokale bedrijven om activiteiten aan te bieden. Je kan bij B&B Sara Sueño paardrijden, een originele manier om de omgeving te verkennen. Sportievelingen kunnen e-bikes huren, of liever rustig de kuststrook ontdekken per fiets. En om de gasten hun verblijf onvergetelijk te maken kan je dolfijnen spotten in Algeciras. Dit is een klein, ecologisch bedrijfje die op een niet commerciële manier ons de wondere wereld van de Middellandse zee laat ontdekken. En als afsluiter om helemaal ontspannen te dag te starten of te eindigen bieden ze ook massages aan, een weldaad voor lichaam en geest dit in de vrije natuur.

Voor Sara is haar B&B meer dan alleen een bedrijf; het is een vervulling van haar droom en een kans om haar passie voor reizen, gastvrijheid en creativiteit te delen met anderen. Ondanks de uitdagingen van het ondernemerschap en het wonen in het buitenland, is Sara's vreugde compleet wanneer ze de gasten ziet genieten van haar B&B, wetende dat ze een rol speelt in het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Sara's motto:
"Mijn motto is volg je hart en je dromen, hoe moeilijk het ook soms is, het vergt doorzettingsvermogen. Niet iedereen reageerde enthousiast op mijn project. Door de stap te zetten naar het buitenland is het ook voor mij duidelijk geworden welke vriendschappen er echt zijn. Echte vrienden en familie kunnen gescheiden worden door de afstand maar nooit gescheiden door het hart. De afstand kan soms wel eens doorwegen maar als ik wakker word dan geniet ik zo van de 1e minuut, de prachtige zonsopgang, de warme gloed, het kleurenpalet en de adembenemende natuur maken veel goed. En het allerbelangrijkste als de gasten tevreden zijn dan ben ik dit ook. Hen zo zien genieten van je plekje onder de zon, de ontbijtjes, de heerlijke bedden waarin ze als roosjes slapen. Dit doet me glunderen, dit is waarvoor je het doet."

Dankjewel Sara, voor het delen van je persoonlijke verhaal. We wensen je super veel succes en plezier in Spain! 

Vereda del Pleito
29170 Colmenar - Málaga
+32494181685
www.sarasueno.com
info@sarasueno.com

Terug naar blog

Reactie plaatsen